Tutorial : Jom Guna SkinPack !

Sebelum menggunakan SkinPack
Selepas menggunakan SkinPack

Tahu apa tue SkinPack?. Mungkin ada yang tahu ada yang tak. Kalau korang tengok dari gambar kat atas rasanya dah boleh agak apa kegunaan skinpack. Skinpack nie just tukar windows 7 korang menjadi lain sedikit. Ada macam-macam skinpack disediakan. Ada skin Ubuntu,Windows XP, Vista, XBox360 dan lain-lain la. Korang tengok la sendiri nanti ok. Nak tahu mana nak dapat skinpack nie?. Korang tekan link kat bawah nie :


Dekat laman web nie korang download la mana satu yang korang berkenan. Macam mana nak download?. Nak kena click apa?. Ikut macam gambar kat bawah :

Dah jumpa yang berkenan click Download Page kat bawah gambar skinpack tue.

Then keluar la macam nie. Lastly click Download File kat belah kanan sekali.

Dah siap download?. Kalau dah siap double click jew file tue then click Next jew sampai habis Install. Nanti dia suruh Restart korang click jew restart. Dah habis tue laptop korang akan jadi seperti baru dan lain dari yang lain. So,kawan-kawan korang mesti terkejut dan tertipu dengan laptop korang. Die ingat mesti korang pakai OS lain. Hahaha. Selamat Mencuba !. Ada soalan komen jew k.
Share on Google Plus

About Amarul Samsudin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 Respons Diterima: